Вперше після кількох років було припинено трансляцію роботи сесії Волинської обласної ради на телеканалі «Аверс». «Це можна розцінювати як згортання демократії на Волині» – прокоментував подію депутат обласної ради Ігор Гузь.

 «Роками робота сесії висвітлювалась телебаченням. І кожен волинянин міг в прямому ефірі дивитися які питання піднімаються депутатами, за що голосується, які рішення приймаються. Це забезпечувало прозорість роботи обласної ради. Сьогодні ж в простих громадян забрали це право. Я це розцінюю як згортання демократії на Волині». – заявив Ігор Гузь.

Цікаво, що трансляція сесії обласної ради припинилась тепер – тоді коли опозиційні депутати почали піднімати питання, що можуть заплямувати репутацію Бориса Клімчука.

Нагадаємо, що на минулій сесії 26 серпня, яка не відбулась через ігнорування її депутатами більшості, опозиція планувала підняти питання незаконного виділення Борису Клімчуку земельної ділянки площею 5 га на території Підгайцівської сільської ради Луцького району. А сьогодні лідер «Батьківщини» Анатолій Грицюк зажадав відставки голови облдержадміністрації у зв’язку із земельним скандалом.

Прес-служба Волинської організації «За Україну!»


Попередня новинаІнтерв’ю Ігоря Гузя для журналу «FreeTime» Наступна новинаРеагуючи на звернення своїх виборців, Гузь дізнався розмір пенсії волинського губернатора