Його вважають найбільш скандальним політиком Волині, який не боїться нікого і нічого. Патріотичний, активний і виважений. Знайомтесь депутат обласної ради Ігор Гузь.

Мріяли бути політиком?

Я з 10 класу почав мріяти бути політиком. Раніше я не усвідомлював, що це таке, але у 1999 році вступив в одну молодіжну організацію, і тоді прокинулося бажання зайнятися політичною діяльністю. Нині не шкодую про це. Я себе класно почуваю, бо роблю ту справу, яка мені подобається.

Опишіть себе трьома словами…

Наступальний, нарваний та ідеологічно-заангажований.

Ви здатні на авантюризм?

Так. Як приклад цього – у 2005 році я 10 днів просидів у Мінську за гратами за участь в акції «Чорнобильський шлях», усі 10 днів голодував, пив лише воду. E 2001 році ще просидів 5 днів за гратами у Києві за участь в акції «Україна без Кучми».

Коли Ви востаннє їздили у маршрутному таксі? Які емоції?

Щоденно їжджу – №26 та 26а з Вишкова, бо в мене немає автомобіля. Для мене це не проблема. Серед депутатів обласної ради можна перерахувати на пальцях однієї руки тих, хто їздить на маршрутках. Я один із них, і не комплексую з цього приводу. Я не бізнесмен, і живу на те, що заробляю, тому поки не можу дозволити собі автомобіль.

Що Вам приносить задоволення?

Справа, яку я роблю. І моя дружина.

Вірите у кохання з першого погляду?

Ні. Тому що зовнішня ознака людини не дозволяє її зрозуміти глибоко. Треба пізнати внутрішню сутність, а перший погляд це оманливо.

Секс це…

… це як додаток до кохання. Сексуальне задоволення просто доповнює стосунки між чоловіком та жінкою у шлюбі.

Ваша «коронна» страва?

Я не готую. Можу лише посмажити яєчню.

З жінками важко працювати?

Ні. Я ніколи не був сексистом. Можу мати певне за ангажування у своєму баченні жінки як такої, але жодних проблем у роботі ні у мене з ними немає, ні у них зі мною.

Ігор Гузь через 10 років – це…

Головне – не зрадити тому, у що вірю сьогодні. А через 10 років може бути так, що Ігор Гузь буде міським головою чи народним депутатом, а може бути, що і за гратами сидітиме.

 Тетяна Зубрик, «FreeTime»


Попередня новинаВідкритий лист Ігоря Гузя до керівництва правоохоронних органів Волині Наступна новинаІгор Гузь: «Те, що телекомпанія «Аверс» припинила трансляцію сесії обласної ради, означає згортання демократії на Волині»