Часто можна почути нарікання на байдужих політиків, які не цікавляться проблемами людей і ховаються за стінами владних  будівель. Проте чимало ковельчан змогли пересвідчитись в протилежному. Кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігор Гузь, який окрім того є депутатом Волинської обласної ради, проводить зустрічі із ковельчанами у дворах багатоповерхівок. За останній тиждень відбулося близько 20-ти таких зустрічей і зупинятись на цьому депутат не збирається.

Під час зустрічей понад 1000 ковельчан мали змогу поспілкуватися з кандидатом особисто. На зустрічах людей цікавлять як політичні питання, так і щоденні проблеми на кшталт непрацюючих ліфтів по вулиці Володимирській чи вантажних автомобілів, які проїжджають до Привокзального  ринку через двори прилеглих будинків. Крім того, ковельчани піднімали і загальноміські проблеми, такі як-от відсутність в місті вищого навчального закладу, забруднення Турії відходами та обміління річки, а особливе обурення людей викликає робота ДП «Ветсанзавод», на території якого утилізуються відходи тваринництва. Підприємство розташоване у межах міста, зовсім поряд з будинками людей і внаслідок його роботи у місті стоїть неприємний запах. «А на вулицях по-сусідству з заводом, взагалі не можливо дихати!», – обурюються місцеві жителі. Ігор Гузь пообіцяв мешканцям посприяти у вирішенні кожної із озвучених проблем і в міру своїх можливостей допомогти ковельчанам.

«На жаль, багато питань не є в компетенції міської чи навіть обласної влади, їх потрібно вирішувати на державному рівні. Тому я й балотуюся до Верховної Ради, аби там представляти інтереси волинян, зокрема, й ковельчан», – повідомив Ігор Гузь.

Загалом зустрічі проходять у активному спілкуванні, оскільки, як зізнаються мешканці будинків, політики нечасто приходять до людей особисто, тому багатьох приємно здивувала така відкритість Ігоря Гузя. Проте депутат завжди готовий для спілкування і на підтвердження цього Ігор Володимирович після зустрічі кожному бажаючому дає свою візитну картку із особистим мобільним телефоном.

«Свій номер не міняв протягом останніх  семи років, і надалі не збираюсь. Тому телефонуйте, я готовий усіх вислухати та допомогти», – запевнив опозиційний кандидат.

За словами Ігоря Гузя, в найближчі кілька місяців  у Ковелі заплановано провести ще не менше п’ятидесяти таких зустрічей з ковельчанами, де кожен зможе поспілкуватись з кандидатом без посередників.  «Я і політична партія «Батьківщина», яка мене підтримує, ми не ховаємося від людей, навпаки прагнемо тіснішого спілкування та взаємодії, тому якщо у Вас є пропозиції де саме варто провести подібні зустрічі, або ви готові долучитися до спільної роботи опозиційних сил, прошу телефонуйте у виборчий штаб «Батьківщини» за телефоном 5-24-00. Ми будемо раді співпраці», – наголосив Ігор Гузь.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новина«Бажаю учням здобувати якісні знання у новій відремонтованій школі», – Ігор Гузь + ФОТО Наступна новинаГромадська рада міста Ковеля підтримала кандидата у народні депутати від опозиції Ігоря Гузя + ФОТО