У понеділок, 3 вересня, у селі Смідин Старовижівського району відбулися урочистості з нагоди відкриття відремонтованої школи та свята 1-го дзвоника. На цих подіях був присутній депутат обласної ради Ігор Гузь, котрий є родом зі Старовижівщини. Також  на свято завітали представники обласної та районної рад.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Ігор Гузь. Він привітав дітей, їхніх батьків і педагогів з початком нового навчального року, подякував усім хто має відношення до ремонту навчального закладу та  побажав, щоб нова школа відрізнялася не лише красою класів, а й новими результативними підходами до навчання.

«Бажаю учням  здобувати якісні знання у новій відремонтованій  школі, а педагогам  – отримувати гідну плату за свою роботу. З початком нового навчального року! Нехай цей рік буде більш вдалим, насиченим приємними сюрпризами, легким і результативним!», – побажав Ігор Гузь.

Після закінчення урочистотей, Ігор Гузь разом із присутніми  оглянули приміщення нової школи, де  красиві просторі класи, спортзал, їдальня сучаснішого закладу.

До слова, Ігор Гузь був обраний депутатом у 2010 році до обласної ради від Старовижівського району. Питання ремонту смідинської школи було  одним із передвиборчих обіцянок, яке він виконав завдяки неодноразовим звертанням до керівництва області та ЗМІ.

Перед початком свята, при вході у школу Партія регіонів розмістила свій намет. Не зважаючи на факт грубого порушення законодавства, агітатори активно роздавали школярам  ручки, зошити, бейсболки, прапорці  - усе з партійною символікою.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь взяв участь у засіданні позачергової сесії Ратнівської районної ради + ФОТО Наступна новинаІгор Гузь уже провів зустрічі із понад тисячею ковельчан + ФОТО