30 березня 2012 року депутат Волинської обласної ради, закріплений політичною партією “Фронт змін” за поліськими районами області, відвідав з робочим візитом Ратнівський район. Варто зазначити, що з березня цього року у Ратному, за адресою вулиця Центральна, 42 діє депутатська приймальня Ігоря Гузя.

Депутат провів робочі зустрічі з головою Ратнівської РДА Валерієм Трикошем, а також з головою Ратнівської районної ради Миколою Макаруком. У Ратнівській райраді більшість отримали представники опозиційних демократичних сил, які зокрема і обрали головою ради нашоукраїнця Миколу Макарука, а заступником  бютівця Василя Півня. Депутати районної ради від “Фронту змін” Адам Харлампович та Галина Кліщевська плідно співпрацюють з керівництвом районної ради.

Також було проведено робочу зустріч з Володимиром Ярмошуком – керівником фракції “Батьківщина” у Ратнівській районній раді. Зокрема під час обговорення торкнулись і питання співпраці партій “Батьківщина” та “Фронт Змін” в контексті майбутньої парламентської кампанії.

Окрім того Ігор Гузь відвідав Ратнівську центральну районну лікарню, головним лікарем котрої є депутат Волиньради Михайло Бегаль. Під час проведеної територією лікарні екскурсії, Ігоря Гузя ознайомили з роботою рентген-апарату, придбаного за кошти народного депутата України Миколи Мартиненка. Під час зустрічі з представниками трудового колективу було обговорено так-звану «оптимізацію» медичної галузі, в тому числі і закриття дільничих лікарень на території району, зокрема в селах Самари та Велимче.

На нараді з партійним активом району було визначено перелік соціально-економічних проблем Ратнівщини, до вирішення яких варто підключитись, зокрема ініціювавши розгляд на на сесії Волиньради. Також затвердили план-графік відвідин депутатом сільських рад Ратнівського району.

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаЄдиний фронт Наступна новинаІгор Гузь просить прокуратуру перевірити законність роботи благодійних фондів Бориса Клімчука та Ігоря Палиці