19 серпня у районному Будинку культури відбулася зустріч  з кандидатом у народні депутати від об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігорем Гузем.  Також на захід були запрошені голова фракції «Батьківщина» у Старовижівській районній раді Володимир Блінов, настоятель храму Василія Великого у селищі Стара Вижівка отець Іван та голова фракції ВО “Свобода” в районній раді Іван Омельчук.

Ігор Гузь  звернувся до присутніх з промовою. Розповів, що його було обрано єдиним кандидатом в народні депутати від об’єднаної опозиції по 21-му виборчому округу, до якого входить і Старовижівський район. До слова, у 2010 році старовижівчани підтримали Ігоря Гузя, коли відбувалися вибори до Волинської облради. Кандидат у народні депутати виклав свою виборчу програму та  конкретні політичні кроки, які планує здійснити у разі перемоги на виборах.

“Я дякую землякам, за надану мені довіру. Хочу запевнити, що всі зусилля мої й надалі будуть спрямовані на чітке виконання завдань, що поставлені переді мною. Закликаю прийти на вибори і віддати свій голос по совісті”, – сказав Ігор Володимирович.

З нагоди свята для мешканців Старої Вижівки виступив вокальний дует «Душа Волині». Під час виступу Алла Опейда сказала, що вони  разом із В’ячиславом Судимою тримаються опозиційної лінії до влади і закликали усіх присутніх віддати голос за молодих патріотично налаштованих політиків.

Також упродовж дійства для юних старовижівчан  було організовано конкурси та забави. Для бажаючих проводився патріотичний бодіарт.

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь побував на Дні селищ у Любитові та Дроздні + ФОТО Наступна новинаІгор Гузь зустрівся з матір’ю Василя Корнелюка