14 грудня відбулась двадцять друга сесія Старовижівської районної ради шостого скликання. У її засіданні взяв участь депутат обласної ради Ігор Гузь.

Сесійне засідання розпочалося із питань, які стосуються бюджету, затвердження програм на 2013 рік, проте  ключовим  питанням стало  обрання заступника голови районної ради, а найбільший резонанс викликав звіт діяльності редактора газети «Сільські новини» .

На посаду заступника голови  Старовижівської районної ради було висунуто Романюка Василя, представника Нашої України. Його кандидатуру підтримав і Ігор Гузь, який сказав, що знає Василя Петровича як людину принципову і гідну зайняти посаду заступника голови райради. Двадцять чотири депутати із тридцяти чотирьох присутніх також проголосували «за».

«Основне моє завдання як заступника – сконсолідувати районну раду щодо вирішення проблемних питань, а також працювати на користь Старовижівщини»,  – зазначив новообраний заступник голови районної ради Романюк Василь Петрович.

Під час звіту діяльності редактора газети «Сільські новини» багато депутатів висловили думку, що газета є нецікавою та дуже скомпрометувала себе під час виборів. Володимир Блінов вніс пропозицію, щоб районна рада вийшла із засновників газети.

«Чому стільки бруду вилилось на Ігоря Гузя на сторінках вашої газети? Чому для одного кандидата спецвипуски, та ще й кольорові, а іншому звернення від наших депутатів не дозволяєте надрукувати?», – емоційно запитав Володимир Блінов у редактора газети. У відповідь Наталія Фещук дуже винувато мовила, що як могли, так і заробляли, і озвучила суму, яку отримала газета під час виборчої кампанії – двісті тридцять три тисячі гривень.

Щодо ганебної позиції «Сільських новин» під час виборів висловив свою думку депутат Гайдук: «Як можна три номери підряд друкувати похвальні оди лише одному депутатові, це ж ганьба для газети. Якщо Івахів такий багатий, то нехай дасть мільйон на наступний рік…».

Гайдук звертаючись до Наталії Фещук запропонував зробити її гідний вчинок, аби вона сама прийняла рішення піти із займаної посади.

Ігор Гузь зазначив, що жодна із районних газет 21 виборчого округу не надрукувала, окрім «Сільських новин», брехливу, брудну замовну статтю на його адресу про уніацтво, де у ниций, аморальний спосіб пишеться про його віросповідання.

Також під час виступу Ігор Гузь запевнив старовижівчан, що й надалі буде активно працювати  в своєму окрузі та брати участь у житті району.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаДепутати Івахів, Палиця, Єрємєєв та Мартиняк голосують спільно із Партією Регіонів Наступна новинаІгор Гузь: "Виборці дали мені багато домашніх завдань"