15 жовтня кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь зустрівся із представниками Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами ENEMO.

Міжнародні спостерігачі Тінтареан Маріана та Плорі Бледар спеціально приїхали в село Кухарі Ковельського району, щоб познайомитися та поспілкуватися із опозиційним кандидатом. У селі відбувалася зустріч Ігоря Гузя з виборцями, тому спостерігачі з ENEMO мали змогу побачити як проходить “живе” спілкування кандидата з місцевими жителями.

Під час безпосередньої зустрічі з Ігорем Гузем, гості поцікавилися ходом його передвиборчої кампанії. Кандидат розповів, що за останні три місяці провів кількасот зустрічей, поспілкувався із тисячма виборцями.  Зазначив, що за останніми даним соціологічного опитування він випереджає інших кандидатів в окрузі. Також розповів їм про своїх опонентів, про численні факти підкупу виборців та про хвилю чорного піару на його адресу.

Міжнародні спостерігачі зазначили, що наразі вони детально вивчають та збирають дані про хід виборчих кампаній кандидатів у народні депутати, про факти порушень виборчого законодавства в окрузі.

По завершенню зустрічі, сторони домовилися про подальшу співпрацю, аби протидіяти фальсифікаціям та сприяти проведенню прозорих, чесних виборів в Україні.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаЗвернення Ігоря Гузя до олігарха Степана Івахіва (ВІДЕО) Наступна новинаЗвернення Ігоря Гузя до виборців 21 округу (ВІДЕО)