Депутат Волинської облради Ігор Гузь під час позачергової сесії Волинської обласної ради оголосив депутатський запит, у якому звинуватив керівництво облради в спробі винести на розгляд сесії рішення про виділення у довгострокову оренду колишнього військового містечка у Рожищенському районі. За інформацією Ігоря Гузя, загальна площа цього військового містечка становить 240 гектарів.

На цій території розташовано 75 споруд. Як свідчить депутат облради, вчора, 23 липня, під час засідання бюджетної комісії керівництво облради на чолі з Анатолієм Грицюком намагалося винести безпрецедентне рішення щодо цього питання. Без будь-яких узгоджень та аукціонів ПП «Імпалс» хотіло на цій території протягом 4 років звести спортивно-відпочивальний комплекс «Відпочинок і дозвілля для всієї сім’ї». Зокрема, передбачалося спорудження таких «сімейних» будівель, як містечко ігрових автоматів, spa-салон, дві сауни, більярдний зал, боулінг, конюшня та інше. Також у документах запропоновано зведення житлового та готельного комплексів, розрахованих на розміщення одночасно майже однієї тисячі людей. Орієнтовна вартість проекту – 7,5 мільйона євро.

На думку Ігоря Гузя, спроба віддати цю ділянку за 30 кілометрів від Луцька у селі Уляники Рожищенського району є грубим порушенням і такі питання треба вирішувати на основі конкурсів та аукціонів.

Західноукраїнська інформаційна Корпорація


Попередня новинаІгор Гузь: «Питання абортів – цивілізований виклик світові й Україні!» Наступна новина«Волинська газета» звернула увагу на депутатський запит Ігора Гузя