Ih6Q3CVhGWsУ понеділок, 14 квітня, відбувся круглий стіл “Причини та напрямки оновлення Волинської ОДТРК”. В обговоренні взяв участь заступник голови обласної ради Ігор Гузь, а також депутати обласної ради, представники Волинської ОДА, працівники ОДТРК та громадськості.

Обговорення було присвячено майбутньому Волинської обласної державної телерадіокомпанії та проводилось в громадському інформаційно-аналітичному центрі «ВолиньМедіа».

Під час обговорення Ігор Гузь, зокрема, зазначив: «Моя позиція однозначна – діючий керівник Ольга Куліш повинна залишити свою посаду, як керівник який по суті був причетний до “обслуговування” режиму Януковича. До останнього часу обласне телебачення було рупором місцевих регіоналів та блокувало будь-який доступ представників Майдану та опозиційних сил до ефіру».

Також І. Гузь підписав звернення громадських діячів, журналістів та активних громадян Волинської області до голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Наливайку О.І., щодо звільнення Ольги Куліш з займаної посади.

Відео ВолиньМедіа


Попередня новинаВОДТРК Наступна новинаЗа погрозу революціонерам на волинських комуністів відкрили кримінал