Komsomol07IV2012-1-1024x768За фактом погроз заступнику голови Волинської обласної ради Ігорю Гузю та лідеру «Правого Сектору» на Волині Павлу Данильчуку волинськими комуністами відкрили кримінальне провадження.Про це розповів Ігор Гузь під час засідання регламентної комісії Волинської обласної ради у вівторок, 15 квітня.

На його думку, силовикам треба звернути увагу на волинських комсомольців. Так, один із керівників облради нагадав, що комуністи Волині свого часу розстрілювали портрети Романа Шухевича, Степана Бандери з незареєстрованої зброї, збирали гроші на пам’ятник Сталіну, а нещодавно у ЗМІ оприлюднили інформацію з прямими погрозами життю двом особам: Ігорю Гузю та Павлу Данильчуку. Щодо останнього факту, зі слів Гузя, відкрили кримінальне провадження.

Заступник голови Волиньради переконаний, що СБУ варто було б звернути увагу на діяльність комуністів на теренах Волині. «Щоб в українських спецслужб у полі зору була їхня (комуністів, ‒ ред.) можлива діяльність на одну зі сторін конфлікту ‒ неукраїнську», ‒ висловив побажання він.

ВолиньPOST


Попередня новинаКруглий стіл "Причини та напрямки оновлення Волинської ОДТРК" + ВІДЕО Наступна новинаВолинська облрада виділить по 30 000 гривень сім’ям волинян, які загинули на Євромайдані