19 жовтня у місті Ковелі та Ковельському районі відбулися зустрічі кандидата у народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя спільно із народним депутатом України Лесею Оробець.

Депутатка приїхала у рамках виборчої кампанії Об’єднаної опозиції «Батьківщина» для того, щоб підтримати та допомогти кандидатові від опозиції Ігорю Гузю.

Ряд зустрічей були проведені у місті Ковелі, зокрема із працівниками освіти і культури, та у Ковельському районі: в смт Голобах та с. Мельниця.

«Я прошу вас найняти на роботу у трудовий колектив Верховної Ради Ігоря Гузя. Прошу, бо ми не йдемо самі по собі, ми є командою. Ми зараз спільно робимо усе, щоб по всій Україні,  із колективу в колектив, із залу в зал, із вулиці в вулицю, із двору в двір, донести людям інформацію, донести правду. Разом дати відсіч нинішньому олігархічно-кримінальному режимові!  Нам не подобається в якому стані зараз знаходиться країна. Для того, щоб змінити нинішню ситуацію, нам потрібна більшість в парламенті. Для того, щоб відправити президента Януковича – потрібна більшість у парламенті. Для того, щоб звільнити Тимошенко – потрібна більшість у парламенті. Для того, щоб прийняти реформи – потрібна більшість у парламенті. А більшість у парламенті складається з таких людей як Ігор Гузь.  У яких є гідність, позиція, внутрішній хребет. Які не зламаються, скільки б їм грошей не заплатили.  Я добре знаю, що він не буде тушкою, кнопкодавом. Тому я вас дуже прошу – найміть на роботу порядну людину. Проголосуйте та підтримайте список Об’єднаної опозиції «Батьківщини» або «Свободи», – під час зустрічей зверталася Леся Оробець до виборців.

 

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя

 

 

 

 

 


Попередня новинаЗвернення Олега Тягнибока на підтримку кандидата у народні депутати України Ігоря Гузя Наступна новинаЗаява Лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка