Шановне товариство! 28 жовтня вчергове відбудуться вибори народних депутатів України. Цього дня відбудеться черговий етап боротьби українців із  комуно-олігархічними кланами. Аби мати змогу безконтрольно грабувати Україну і використовувати її багатства для власних потреб, вони знову спробують купити людей як не кілограмом гречки, то мискою соціальної юшки.

 «Свобода» як завжди не залишається сторонь цієї боротьби. Ми йдемо на вибори і ми переможемо! Проте, влада, розуміючи що народ підтримує опозицію, вирішила знівелювати нашу перемогу. Саме тому вони прийняли закон відповідно до якого вибори відбуватимуться за змішаною системою, коли половина депутатів буде обиратися по одномандатних округах. Саме по цих мажоритарних округах будуть йти, так звані, самовисуванці, які насправді підтримуються Партією регіонів та її сателітами. І які в новому парламенті стануть «тушками» та перейдуть у фракцію регіоналів.

«Свобода» протиставляє таким самовисуванцям справжніх опозиціонерів та патріотів. Напередодні виборів до Верховної Ради України між Об’єднаною опозицією «Батьківщина» та «Свободою» була досягнута чітка домовленість про формат участі у виборах за принципом: «Один мажоритарний виборчий округ – один кандидат від опозиції!».

По виборчому округу № 21, до якого входять місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський та Шацький райони, «Свобода» затвердила кандидатуру, яку нам запропонували наші партнери з об’єднання «Батьківщина» – Ігоря Гузя. Вважаю, що мешканці тих районів, які входять в цей округ будуть задоволені таким депутатом. Я особисто з ним знайомий. Знаю його як людину принципову, патріотичну. І я більш ніж  переконаний, що Ігор Гузь ніколи не буде тушкою, ніколи не буде зрадником. Він разом з нами буде реалізовувати ту програму, яку ми попередньо узгодили.

У тій непростій боротьбі, яка очікує нас попереду, нам дуже знадобляться  ваша підтримка і допомога. Запрошую всіх патріотів, які поділяють нашу програму, зголоситися і стати  волонтерами для агітаційної роботи, спостерігачами на виборах, членами виборчих комісій.

І саме головне – прошу вас 28 жовтня проголосувати за ВО «Свобода» та єдиного кандидата від опозиції  Ігоря Гузя!

Слава Україні!

Олег Тягнибок


Попередня новинаКандидат у народні депутати від Комуністичної партії Михайло Кононович поширював листівки проти Ігоря Гузя + ФОТО/ВІДЕО Наступна новинаЛеся Оробець приїхала до Ковеля, щоб підтримати у виборчій кампанії Ігоря Гузя + ФОТО