Старовижівська влада продовжує готуватися до місцевих виборів 31 жовтня, переступаючи через всі можливі демократичні норми.  За інформацією членів районної ТВК, які представляють демократичні сили, на Старовижівщину прийшла надлишкова кількість бюлетенів в 1500 примірників.

Згідно всіх норм дані бюлетені мали бути знищені, про що мав бути складений відповідний акт. Даного акту складено не було, відповідно де зараз знаходяться бюлетені – невідомо. На вимогу кандидата від Старовижівського району Ігоря Гузя прокоментувати дану ситуацію,  голова ТВК будь-які пояснення відмовилась давати.

“Очевидно, що дані речі свідчать про одне – влада готується фальсифікувати вибори в районі і не дати можливості перемогти демократичним кандидатам. Зараз наш виборчий штаб готує подання в прокуратуру на районну ТВК. Винні будуть покарані, а ми зробимо все можливе, щоб вибори минули максимально демократично “, – зазначив Ігор Гузь.


Попередня новинаСтаровижівська влада провдовжує застосовувати адміністративний ресурс проти Ігоря Гузя Наступна новинаПартія Регіонів намагалась зняти Ігоря Гузя з виборчих перегонів