Старовижівська влада вчергове своїми діями показує власні антидемократичні наміри за будь-яку ціну недопустити Ігоря Гузя до перемоги на своєму окрузі на місцевих виборах, які відбудуться 31 жовтня. Так, за тиждень до дня виборів місцева газета “Сільські новини” в особі її головного редактора Наталії Фещук, відмовились розміщувати у своєму виданні передвиборчу інформацію від штабу Ігоря Гузя.

На думку самого кандидата в депутати, це викликано тим, що в матеріалах поданих для розміщення в газеті, є відверта критика в бік влади та її далеко не демократичних дій.

“Я зроблю все можливе, щоб пані Фещук відповіла за свої дії в судовому порядку, адже це  – повернення то авторитарного “кучмізму” та цензури, як її основного супутника”, – зазначив Ігор Гузь.


Попередня новинаІгор Гузь: «Якщо хоч когось як кандидата в депутати від “За Україну!” знімуть з виборчих перегонів, я оголошу голодування в кабінеті голови облдержадміністрації» Наступна новинаНа Старовижівщині готуються до фальсифікації місцевих виборів