В ефірі телеканалу  «Аверс» вийшов наклепницький, брехливий сюжет проти Ігоря Гузя – кандидата в народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

9 жовтня в ефірі телерадіокомпанії «Аверс» вийшов сюжет в якому йдеться, що в Старовижівському районі Волинської області були затримані невідомі особи, які мали намір розповсюджувати листівки проти кандидата у народні депутати Степана Івахіва. В сюжеті йдеться, що невідомі діяли, нібито, за вказівкою Ігоря Гузя та його помічника.

Незрозуміло, яким чином так співпало, що наряд міліції, який нібито затримав «порушників», журналіст та оператор каналу «Аверс» опинилися саме в тому місці де проїжджала група «агітаторів» із забороненою агітацією.

«Я стверджую, що незнайомий із цими людьми та ніколи не давав їм подібних вказівок. Цей сюжет є наклепом проти мене і має на меті очорнити моє ім’я, як кандидата в народні депутати України» – заявив Ігор Гузь.

На наступний день телерадіокомпанія «Аверс» раптово відмовила надати прямий ефір кандидату у народні депутати Ігорю Гузю,  незважаючи на те, що між сторонами був підписаний договір про співпрацю та була попередня домовленість.

 До слова, це не перший випадок застосування брудних технологій проти кандидата у народні депутати Ігоря Гузя. Останні два місяці проти опозиціонера постійно розповсюджуються брехливі та замовні статті та агітаційні матеріали. Проте в останні два тижні вони стали особливо цинічні. Невідомі автори вигадують  особливо безглузді нісенітниці про віросповідання, родину та політичну позицію кандидата від «Батьківщини». Очевидно це реакція його опонентів на оприлюднення результатів соціологічного опитування Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум», згідно якого  Ігор Гузь значно випереджає своїх конкурентів набираючи 41,2% голосів виборців.

 «Моїми опонентами є влада та Партія регіонів, які підтримують олігарха Степана Івахіва.  Тому я знаю, що проти мене і надалі будуть готуватися замовні неправдиві сюжети, виливатиметься бруд на мою адресу. Я звертаюся до волинян, щоб вони не вірили провокаціям   замовним, проплаченим статтям та агіткам спрямованим лише на одне – очорнити мене та партію «Батьківщина», – сказав Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаБорис Клімчук тисне через суд на опозиційного кандидата Ігоря Гузя + ДОКУМЕНТ Наступна новинаСподіваюсь на мудрість своїх земляків