Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук подав до суду на кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя із вимогою заборонити розповсюдження його виборчої агітації.

На жаль, вже стало буденністю те, що діюча влада разом із своїми союзниками – комуністами та литвинівцями тиснуть на опозицію, застосовуючи адміністративний ресурс, брудні технології, залякування, а іноді – силу, проти партійців, агітаторів та навіть кандидатів у народні депутати.

Для таких брудних і ницих методів політичної боротьби на кожному із одномандатних округів Волинської області зареєструвалися кілька «технічних» кандидатів влади. Їх мета не агітація за свою кандидатуру, а поливання брудом кандидатів в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

Проте віднедавна наші опоненти вирішили перейти від застосування брудних технологій до більш радикальних методів боротьби із опозицією, та спробували зняти із виборчого процесу кандидата від  Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя, який балотується у виборчому окрузі № 21.

Раніше влада намагалася робити це руками кандидата в народні депутати від Комуністичної партії України Олександра Кононовича, який подав ряд позовів до суду на Ігоря Гузя за, нібито, розповсюдження агітаційної продукції без вихідних даних. Проте всі судові справи опозиція виграла.

Тому влада вирішила застосувати «важку артилерію» – у виборчу гру вступив сам Борис Клімчук – голова Волинської облдержадміністрації та член Партії регіонів. Він подав позов до суду на Ігора Гузя із вимогою заборонити йому розповсюджувати власну біографію! Борис Петрович вимагає вилучити всю агітаційну продукцію, адже на його думку там незаконно використовується його фото. Абсурдність звинувачень полягає в тому, що даний фотознімок був зроблений представником ЗМІ – журналістом газети «Об’єднана опозиція», в робочий час, на робочому місці голови ОДА – в приміщенні облдержадміністрації! Тому ніяких додаткових погоджень чи дозволів на опублікування цього фото не потрібно.

Саме за це фото Борис Клімчук подав до суду на Ігоря Гузя

Висновок один – такими надуманими звинуваченнями влада намагається завадити опозиційному кандидату Ігорю Гузю вести свою виборчу кампанію та розчистити шлях до Верховної Ради своєму протеже – Степану Івахіву – олігарху, який став депутатом обласної ради по списку Партії регіонів.

«Схоже Борису Петровичу на своїй посаді немає чим зайнятися. Мабуть він вже вирішив всі питання по заборгованостях перед людьми по молоку. Мабуть в області вже не має питань якими має займатися голова облдержадміністрації, тому  він вирішив ходити по судах і судитися із представниками опозиції», – заявив Ігор Гузь, кандидат в народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

В штабі Об’єднана опозиції «Батьківщини» вважають, що подібні судові позови по надуманих причинах є не що інше, як застосування брудних виборчих технологій проти опозиційних кандидатів. Всі ці судові позови переслідують одну мету –  усунути кандидатів від  «Батьківщини» від участі у виборах.

Прес-служба кандидата в народні депутати України

Ігоря Гузя


Попередня новинаПроти Ігоря Гузя використовують «чорний піар» Наступна новинаНа телеканалі «Аверс» показали наклепницький сюжет проти Ігоря Гузя