IMG_7759wПредставники організації «Автомайдан Волині» спільно з представниками Самооборони, депутатами Волинської обласної ради та громадськими активістами вчергове прийшли під стіни Волинського управління МВС з вимогою про відставку заступників очільника відомства – Михайла РуденкаОлександра Никитюка та Володимира Поліщука.

До суперечки доєднались чимало присутніх, але з часом словесна перепалка стихла. Як виявилось – ненадовго. Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь звернувся до очільника Волинського управління МВС Петра Шпиги з вимогою про відставку його заступників.

«Ми прийшли з мирною акцією. Попередньо наші колеги з Правого сектору та Самооборони теж приходили з мирною акцією. Керівник слідчого управління Руденко, який відкрив 13 кримінальних справ проти активістів Євромайдану, повинен залишити лави міліції. Те саме стосується Никитюка та Поліщука», – заявив Гузь.Гузь пообіцяв, що у випадку відставки нинішніх заступників активісти не будуть вказувати очільнику Волинської міліції, кого назначати на ці посади.

IMG_7763w

Проте мирний пікет перетворився на суцільну сварку – серед натовпу з’явилась лучанка, яка не добираючи слів, висловила претензії до Ігоря Гузя та його соратників:

IMG_7748w

«Хто ти такий, щоб вимагати їх відставки. Ти їх призначав? Не тобі, з твоїми курячими мізками, цим займатись. З чого ви взяли, що можете вирішувати за всіх волинян? Закрий рот, бо тобі ніхто не дав права їх знімати».Також пані поважного віку пригадала активістам розгром приміщення УМВС, звернувшись до натовпу з запитанням: «Хто це зробив?!». У відповідь прозвучало – «Ми!».

Тут же очільник ГО «Автомайдан Волині» Сергій Поха заявив що, мовляв, це проплачена провокаторка, і не потрібно її слухати.А з натовпу прозвучали погрози зробити те саме, «що вчора зробили з Симоненком» у Верховній Раді.

IMG_7759w (1)

Зі слів Гузя, у випадку, якщо до думки активістів не дослухаються, наступного разу всі революційні партії прийдуть та «будуть говорити по-іншому»:

«Я нікому не погрожую. Треба повторень деяких речей? Ми будемо їх влаштовувати! Бо Майдан має діяти вічно! Якщо нас не буде чутно, то ми підемо на інші дії – уже не шини на стіл, а побачимо що буде», – заявив насамкінець Ігор Гузь.

IMG_7781w

Волинські новини


Попередня новинаВолиняни скаржаться на відсутність газу Наступна новина«Бандерштат-2014» відбудеться за будь-яких умов», - Ігор Гузь