1wМешканці сільської місцевості змушені купувати газ за завищеними цінами на автозаправках.

Про це під час другого пленарного засідання 27-ї сесії Волиньради 22 липня повідомив заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь.

У його депутатському запиті до прокурора Волинської області йдеться про те, що під час відвідин Старовижівського району, він дізнався, що існує суттєва проблема – відсутність газу в балонах.

З його слів, ця проблема стосується не лише Старовижівського району, а й усієї області. Водночас, пояснити, чому вона виникла, ніхто не може. На думку депутата, цим ганебно хочуть скористатися ті, хто раніше забезпечував волинян газом. Тобто, людьми маніпулюють, спонукаючи заправлятися газом на автозаправках за ціною, вищою на 100 гривень. Ситуація загострюється і є люди, які вже понад три місяці не мають можливості придбати газ. У прокурора просять розібратися у ситуації з точки зору законодавства та з’ясувати, чому підприємці не надають послуг громадянам.

«Це ненормально – змушувати стару бабу з дідом із села їхати до тієї заправки у Стару Вижівку і там заправлятися», – обурився Ігор Гузь.
Депутати підтримали його запит.

Волинські новини


Попередня новинаПенсія Наступна новина«Останнє попередження» від Ігоря Гузя : конфлікт під час пікету Волинського УМВС