1 червня цього року у місті Ковелі відбулося спільне засідання міського та районного виборчих штабів Об’єднаної опозиції «За Батьківщину!». Заступник керівника обласного виборчого штабу, депутат Волиньради Ігор Гузь відкрив засідання та проінформував присутніх про завдання опозиційних сил на майбутніх парламентських виборах.

Зокрема штабісти обговорили формування дільничих виборчих комісій, питання агітації та пропаганди, боротьби з адміністративним ресурсом який застосовує влада, а також спільній участі ковельських активістів в акції протесту, що має відбутись 5 червня у місті Києві проти «мовного закону» котрий ініціює Партія регіонів.

Варто зазначити, що основний кістяк штабістів склали активісти Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та Фронту змін. До активної роботи також будуть долучені представники Народного руху України, партії «Реформи та порядок» та Народної самооборони, а також раду патріотичних громадських організацій.

Зокрема ковельський міський штаб Об’єднаної опозиції очолив керівник ковельської міської організації Фронту змін, депутат Ковельради Михайло Любчук. На зустрічі також були присутні члени ВО «Батківщина», Ковельський міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Михайло Гетьман, а також ряд депутатів Ковельської міської ради, що представляють цю політичну силу.

Ковельський районний виборчий штаб очолив член ВО «Батьківщина», відомий в районі фермер Степан Чабан. Його заступником стала представниця Фронту змін Лариса Калитюк. Громадську приймальню штабу очолив керівник фракції ВО «Батьківщина» у Ковельській районній раді Сергій Повар.

Після завершення спільного засідання штабісти відвідали нове приміщення де будуть розміщені міський та районний виборчі штаби Об’єднаної опозиції «За Батьківщину!».

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаМені тут пообіцяли щелепу зламати... Наступна новинаІгор Гузь: «Знищення української мови - відповідальність Януковича» + ФОТО та ВІДЕО