Цієї ночі ОВК №21 продовжила грубо порушувати законодавство України. О 1.30 ночі голова комісії вирішив припинити роботу комісії і оголосив перерву в її роботі до 9.00. Всі члени комісії покинули приміщення де проводилося засідання та де зберігаються бюлетені та інша виборча документація з виборчих дільниць. Кімнату залишились охороняти лише кілька правоохоронців.

В цьому приміщенні залишилися бюлетені з тих проблемних дільниць на яких спостерігачами зафіксовано грубі фальсифікації і по яких Ігор Гузь вимагає провести перерахунок голосів. В штабі Ігоря Гузя заявляють, що в період цієї перерви бюлетені з цих дільниць могли замінити, для того, щоб при подальшому перерахунку голосів не було виявлено слідів спотворення волевиявлення громадян.

Нагадаємо, що відповідно до п.1 ст. 94 Закону України “Про вибори народних депутатів України” засідання окружної виборчої комісії відбувається безперервно аж до оголошення результатів виборів по даному округу.

Голова та заступник офіційно підтвердили своє правопорушення – оголошення перерви в роботі окружної комісії.

Прес-служба кандидата у народні депутати України Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь оголосив голодування в приміщенні ОВК №21 + ФОТО/ВІДЕО Наступна новинаІгор Гузь вже подав 30 скарг про порушення до ОВК