У вівторок, 14 серпня, у місті Ковелі на центральній площі із ковельчанами зустрівся єдиний кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь. Близько п’ятисот людей різного віку прийшли на площу, що навпроти Ковельської міської ради, поспілкуватися із політиком.

Перед зустріччю для ковельчан виступив молодий колектив «Черемшина». Гурт виконав відомі українські народні та естрадні пісні у сучасній обробці.

Із промовою до присутніх звернулися депутат Волинської обласної ради, кандидат у народні депутати  Гузь Ігор Володимирович та голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Ковельського району, депутат Ковельської районної ради Лук`янчук Віктор Володимирович.

Виступаючи перед ковельчанами, Ігор Гузь розповів, що два тижні тому назад на з’їзді партії «Батьківщина» його було обрано єдиним кандидатом в народні депутати від об’єднаної опозиції по 21-му виборчому округу, до якого, в тому числі входить і місто Ковель та Ковельський район. Крім того, з‘їзд вирішив, що першим номером у списку «Батьківщини» буде Юлія Тимошенко, яка зараз безсумнівно є лідером не лише опозиції, але й всієї України.

«Я вірю у те, що Юлія Тимошенко буде значно кращим президентом ніж Янукович, я вірю, що Арсеній Яценюк буде кращим прем’єр-міністром аніж Азаров, що третій номер «нашого» списку Анатолій Гриценко буде теж кращим, чеснішим, відповідальнішим головою Верховної Ради, ніж «горе – захисник» української мови Литвин», – заявив Ігор Гузь.

Депутат попередив, що цих 2,5 місяці нас чекає складна боротьба із «грошима регіоналів». Адже так званні самовисуванці, які насправді балотуються за активної підтримки Партії регіонів, намагаються подарунками та подачками купити голоси ковельчан. Проте Ігор Гузь закликав голосувати серцем і так як підказує совість, а не гаманець.

Лук`янчук Віктор Володимирович звернувся із проханням підтримати на майбутніх виборах  свого колегу по опозиції Ігоря Гузя. «Я готовий з цією людиною піти і у вогонь і в воду. Я впевнений, що він спільно із командою партії «Батьківщина» зробить багато корисних справ для нашої рідної Ковельщини» – заявив Лук’янчук.

Під час зустрічі у наметах Об’єднаної опозиції «Батьківщина» відбувався збір підписів та заяв із вимогою притягнути діючого президента України Януковича до відповідальності за узурпацію влади.

Насамкінець Ігор Гузь закликав усіх прийти 28 жовтня на вибори і показати «червону картку» нинішній владі.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаСоціологія Наступна новинаІгор Гузь єдиний з кандидатів, хто відгукнувся на "Чесну розмову про вибори" + ФОТО