27 жовтня  у Ковелі  зірвали біллборд, замовник якого  закликає ковельчан «не брати гріх на душу, та  не продавати  майбутнє власних дітей».

Вранці, 27 жовтня, на вулиці Незалежності був поклеєний біллборд, на якому писалося: «Олігарх намагається купити вашу совість! Не беріть гріх на душу! Не продавайте майбутнє своїх дітей!» та цитатою Тараса Шевченка «За шмат гнилої ковбаси/ У вас хоч матір попроси/ То оддасте». Як заявляє власник біл-борду, він замовив його з соціальною  метою.

У суботу близько першої години дня до біллборду виїхали близько десяти міліціонерів, які не могли пояснити, що вони там роблять. Але полковник міліції, який відмовився представитись, заявив, що вони мають намір демонтувати його, тому що їм повідомили, що це політична реклама. На зауваження про те, що працівники міліції не мають права це робити без рішення суду, він заявив «рішення суду буде, але вже після того як ми його знімемо».

Невдовзі до біллборду під’їхав спеціалізований автомобіль, за допомогою якого двоє невідомих ножами почали нищити наклеєне зображення. Побачивши це міліціонери не намагалися завадити цьому, крім того вони в момент знищення поїхали з місця інциденту.

Буквально за кілька хвилин на місце події прибув замовник соціальної реклами та журналіст газети «Об’єднана опозиція». Проте на той час біллборд був практично повністю знищений. Одразу Олександр Машлай викликав міліцію, але правоохоронці проігнорували цей виклик.

Автомобіль за допомогою якого нищили біллборд одразу зник, але вдалося затримати осіб, які пошкодили соціальну рекламу. Хто вони, за чиєю вказівкою вони робили це – повідомити відмовились.

Олександр Машлай та свідки цієї події звернулися до міліції із вимогою розібратися в даній ситуації.

«Дана реклама немає ніякого відношення до виборчої агітації. Це заклик до людей не продавати своє майбутнє сучасним «покупцям душ». Очевидно кандидат, який протягом усієї виборчої кампанії займався скупкою голосів, сприйняв це на свій рахунок. Звідси така оперативність в знищенні реклами та допомога цим людям зі сторони міліції», – розповів замовник біллборду Олександр.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаУ місті Ковелі відбувся Марш опозиційних сил + ФОТО Наступна новинаІгор Гузь виявив правопорушення зі сторони спостерігача Кононовича