14 лютого у Луцьку оперативну нараду міськвиконкому, яку проводив міський голова Антон Кривицький, зірвав депутат міської ради, голова «Національного Альянсу» Ігор Гузь. Завівши представників музичної школи до приміщення, він почав вимагати від Антона Кривицького повернути приватизовану частину приміщення музичної школи № 1 до міської власності. Ігор Гузь показував розписку міського голови, в якій він обіцяв незалежно від рішення суду повернути у власність міста приватизовану частину приміщення і голосно вимагав негайно це зробити.

Антон Кривицький після невдалої спроби нормально вирішити питання і продовжити нараду, також перейшов на високі тони і вказав депутату, що той «ще дерева не посадив, податки не платив, отримує гранти з Америки» тощо. Після п’ятихвилинних перепалок, загального галасу, які вже не дали можливості провести нараду, Антон Кривицький її закрив. Пізніше він прийняв представників трудового колективу.

Як заявив перший заступник міського голови Святослав Кравчук, місто, навіть якщо і поверне приватизовану частину приміщення у свою власність, все одно не зможе утримувати його, бо у бюджеті не вистачає відповідних коштів.

Вже півтора року йде боротьба колективу ДКП «Луцької дитячої міської музичної школи № 1» за своє приміщення, частину якого було приватизовано Луцьким міським дитячим центром раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка», який очолює Тетяна Кривицька – донька Луцького міського голови. Справу розглядає Львівський апеляційний суд.

Згідно копії заяви Тетяни Кривицької, яка є у представників колективу, вона бажає продати приватизовану частину приміщення музичної школи за 185 тисяч гривень.

www.zik.com


Попередня новинаГолова Національного Альянсу подає до суду на Луцького мера Наступна новинаІгор Гузь: «Зупинимо Кривицького!»