Сьогодні в Луцьку відбулась прес-конференція співкоординатора фракції «Наша Україна» у міській раді, голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національний Альянс» Ігоря Гузя, на якій він повідомив, що звертається до суду «про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди», завданої йому міським головою Луцька Антоном Федоровичем Кривицьким.Сталося це у вівторок під час щотижневої оперативної наради у міськвиконкомі.

Тоді, міський голова в присутності працівників міськвиконкому, журналістів та виборців дозволив собі перейти на крик та обізвав депутата міської ради «скунсом», звинуватив його у бездіяльності та «існуванні на американські гроші». За словами Ігоря Гузя, такі дії міського голови були викликані несподіваною появою на оперативній нараді представників трудового колективу музичної школи № 1 міста Луцька.

Сталося це у вівторок під час щотижневої оперативної наради у міськвиконкомі. Тоді, міський голова в присутності працівників міськвиконкому, журналістів та виборців дозволив собі перейти на крик та обізвав депутата міської ради «скунсом», звинуватив його у бездіяльності та «існуванні на американські гроші». За словами Ігоря Гузя, такі дії міського голови були викликані несподіваною появою на оперативній нараді представників трудового колективу музичної школи № 1 міста Луцька.

Нагадаємо, що вже майже два роки триває гострий конфлікт між міською владою та колективом музичної школи, через приватизацію частини приміщення школи дочкою діючого мера Тетяною Кривицькою.

Вчителі та працівники школи вже не одноразово звертались до керівництва міста з пропозицією сісти за стіл переговорів, запрошували на збори колективу, «круглі столи». Водночас так і не дочекались реакції. Кілька разів депутат міської ради Ігор Гузь, що відстоює інтереси школи, зачитував звернення колективу на сесіях міської ради. На сьогодні справа перебуває у суді.

Поява представників колективу на оперативній нараді при міському голові, за словами самих вчителів, є «криком душі», ніхто вже не вірить в можливість розв’язання проблеми. Сьогодні люди готові навіть розпочати голодування.

Ігор Гузь висловив обурення з приводу дій міського голови. За його словами, «реакція Антона Кривицького під час наради засвідчила, наскільки це питання є болючим для нього особисто. Але ніякі особисті справи жодного чиновника не повинні стати на заваді його спілкуванню з лучанами, в даному випадку з колективом музичної школи. Міський голова, що дозволяє собі принижувати депутата, тим паче в присутності інших, не має морального права перебувати на цій посаді».

Інформ-відділ Волинської організації

Національного Альянсу


Попередня новинаВідставка уряду – зрада національних інтересів Наступна новинаУ Луцьку депутат зірвав оперативну нараду міськвиконкому