1wВолинські школи отримають 300 багатотомників творів В’ячеслава Чорновола. Про це йшлося 16 квітня під час прес-конференції у стінах Волинської обласної радиЗаступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь розповів, що Фонд В’ячеслава Чорновола взяв участь у проекті «Українській школі – українську книжку!». 

У рамках проекту Фонд виділив для школярів Волині 300 комплектів зібрання книг В’ячеслава Чорновола у восьми томах. Цьогоріч видадуть іще два томи творів.

Після Великодня книги розподілять по волинських школах. Власне, на всі навчальні заклади книжок не вистачить, тому їх передаватимуть із школи в школу. Ознайомитися з творами В’ячеслава Чорновола можна буде не тільки школярам, але й учителям та просто жителям сіл, які ходять до шкільних бібліотек. «Ми не образимо і студентство», – зауважив Ігор Гузь і додав, що прочитати багатотомник зможуть і спудеї луцьких вишів.

IMG_0102

Заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Валентина Загрева зазначила, що така література безцінна, оскільки В’ячеслав Чорновіл не просто політичний діяч, а особа, якою захоплюються. Педагоги зможуть використовувати книги як на уроках історії, так і на виховних годинах. «Ми будемо вшановувати пам’ять нашого видатного діяча і тим самим виховувати молодь», – розповіла ВалентинаЗагрева.

IMG_0105

VIP


Попередня новинаВолинська облрада виділить по 30 000 гривень сім’ям волинян, які загинули на Євромайдані Наступна новинаІгор Гузь відвідав Локачинський та Горохівський район + ФОТО