Екс-кандидат у народні депутати по Ковельському виборчому округу, депутат Волинської облради від «Фронту Змін» Ігор Гузь переконаний, що на останніх виборах у Верховну Раду волиняни продалися за гречку. Про це він заявив під час круглого столу на тему «Політичні підсумки року на Волині: погляд експертів».

Зокрема, Ігор Гузь охарактеризував підсумки року на Волині таким чином: «Олігархи завалили виборців грошима. І треба визнати, що волиняни купилися за гречку. «Гречка» грала свою роль не лише в контексті грошей. Це були і подарунки від кандидатів-олігархів. Але на Галичині це не спрацювало. Там у парламент не пройшла жодна «тушка».

Також Ігор Гузь зауважив, що за гречку голосувало переважно волинське село і назвав це беззаперечним фактом.

«На жаль, опозиції не вдалося донести свою думку до людей. Ми не змогли домовитися з УДАРом. Вважаю, що найважче на своєму округу було перемогти Анатолію Грицюку (екс-голові Волинської «Батьківщини»). Ігор Єремеєв працював на цьому окрузі давно», – висловив свою думку екс-кандидат у народні депутати.

Стосовно майбутніх політичних подій, то Ігор Гузь сказав, що чекає на поступову підготовку до президентської кампанії вже з весни 2013 року. Додавши, що достеменно не може спрогнозувати процеси, які відбуватимуться у Волинській організації «Батьківщини».

Не оминув «фронтовик» і стану справ у волинській журналістиці, звинувативши працівників ЗМІ у продажності.

«Серед факторів, які допомогли провладним силам перемогти на округах я б назвав продажність журналістів. Деякі волинські сайти просто купили до виборів, а потім – закрили. І викинули журналістів на вулицю. Я би хотів запитати у цих журналістів, які писали хвалебні оди на честь Ігоря Палиці та інших, як їм тепер».

Вголос


Попередня новинаЕксперти назвали Ігоря Гузя «політиком-несподіванкою» року на Волині Наступна новина31