У лютому-березні 2006 року молодіжна організація «Національний Альянс» приєдналась до боротьби трудового колективу Луцької музичної школи № 1 проти дочки колишнього мера Луцька – Антона Кривицького. Тетяна Кривицька незаконними методами привласнила 300 кв.м нежитлового приміщення по вул. Кривий Вал, 13, де мала б знаходитись її структура – «Світлинка».

Для досягнення своєї мети, представники трудового колективу, члени Національного Альянсу, депутати місцевих рад на чолі з керівником Національного Альянсу Ігорем Гузем навіть завітали на щотижневу оперативну нараду у стінах Луцького міськвиконкому, яку проводив тодішній мер з вимогами повернути частину школи в комунальну власність. Здавалось, що всі перешкоди вже позаду. 2 березня 2006 року сесія Луцької міської ради прийняла рішення про купівлю частини приміщення музичної школи в Тетяни Кривицької, яку вона оцінила у 185 тис. гривень. На цьому у цій історії мала бути поствлена крапка.

Але 14 вересня 2006 року стало відомо, що донька колишнього міського голови через приватного нотаріуса повідомила Луцьку міську раду+ про зміну умов купівлі. Тепер вона готова продати свою частку приміщення всього за 1млн. гривень, що перевищує попередню суму майже на 800 тис. гривень. Ця різниця має надійти їй із кишень лучан, тобто платників податків, що є неприпустимим. Тому дану справу під особистий контроль бере молодіжна організація «Національний Альянс» і безпосередньо її лідер, депутат Волинської обласної ради – Ігор Гузь, який оголосив наступні вимоги:

1. Представникам правоохоронних органів Волині дати юридичну оцінку діям пані Кривицької, і у випадку порушень з її боку, притягнути до відповідальності.

2. Луцькій міській владі гарантувати оплату відповідних коштів за приміщення по вул. Кривий Вал,13, відповідно до рішення прийнятого депутатським корпусом у березні.

3. У випадку спроб захоплення частини Луцької музичної школи № 1, ми заявляємо про створення громадського комітету захисту школи, до якого увійдуть представники громадських організацій, депутати різних рівнів, представники трудового колективу школи.

Не зважаючи на складну ситуацію, яка вже кілька років тримає трудовий колектив музичної школи в напрузі, ми всі чекаємо на логічне завершення цієї справи.

Інформаційний відділ Волинської організації

«Національний Альянс»


Попередня новинаКоментар голови НА Ігоря Гузя газеті «Без Цензури» з приводу існування ромів в Україні Наступна новинаНаціональна мобілізація у Івано-Франківську!