В середу, 6 вересня відбулась зустріч лідерів ВО “Свобода” Олега Тягнибока, ВМГО “Національний Альянс” Ігоря Гузя та керівника місцевого осередку партії ПОРА Руслана Коцаби з молоддю Івано-Франківська. Молодим прикарпатцям представили кампанію “Національна мобілізація”, що має на меті активізацію молоді та залучення її до громадсько-політичної діяльності.

Як розповіли ініціатори зустрічі, їхні організації вирішили об`єднати свої зусилля заради того, щоб максимально дійти до молоді, формувати в молодих людей активну життєву позицію, залучати її до діяльності в правих організаціях, що в свою чергу сприятиме, як розвитку правого руху в Україні, так і розвитку українського народу в цілому.

В рамках кампанії планується провести ряд інформаційних заходів, заходів на знайомство з діяльністю організацій, а головне – ряд спільних акцій по вшануванню Героїв українського народу, по популяризації української культури та по відстоюванню прав українців.

Голова ВО Свобода Олег Тягнибок висловив захоплення тим ,що саме в Івано-Франківську націоналісти зробили крок на зустріч один одному, адже ділити вже давно нічого.

Водночас, як зауважив Голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Національний Альянс” Ігор Гузь, досвід даної кампанії слід переносити на всеукраїнський рівень, він пообіцяв, що це буде зроблено вже найближчим часом.

Актуальність цього демонструє 3-денна акція, що передувала зустрічі з молоддю, під час якої активісти організацій пропонували студентам заповнити анкети і долучитись до Свободи, ПОРИ та Національного Альянсу. Показово, що таких виявилось близько 700 осіб.

По завершенню відбулись переговори Ігоря Гузя та Олега Тягнибока. Лідери організацій домовились про зустріч у ширшому форматі, зокрема стосовно спільної участі в шануванні Української Повстанської армії 14 жовтня 2006 року.

Інформ-відділ ВМГО «Національний Альянс»


Попередня новинаЗахистимо музичну школу! Наступна новинаСпільна прес-конференція Національного Альянсу та ВО «Свобода»