Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь висловив припущення, що зменшення асигнування на будівництво спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на 335 тисяч гривень пов’язане із намірами розірвання контракту із діючим директором навчального закладу Павлом Боснюком.

Це питання його зацікавило 1 листопада під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань бюджету, фінансів та цінової політики. Під час розгляду проекту рішення про внесення змін до обласного бюджету Ігоря Гузя зацікавило питання, чому передбачено збільшення асигнування на реалізацію заходів програми «Молодь Волині» на дванадцять тисяч. А також, чому забирають 335 тисяч гривень, передбачених на будівництво спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Щодо останнього, то депутата зацікавило, чи не пов’язаний цей факт із бажанням розірвати контракт із директором навчального закладу Павлом Боснюком.

За словами начальника фінансового управління облдержадміністрації Ігоря Никитюка, дванадцять тисяч в рамках програми «Молодь Волині» скерують на проведення форуму «Студентський вектор».

А от щодо військового ліцею, то фінансист не зміг дати відповідь: мовляв, це питання до начальника управління містобудування, архітектури та ЖКГ Юрія Куца, який на той момент був відсутнім. «У цьому немає політики», – намагався запевнити депутата голова ОДА Борис Клімчук.

Однак, не отримавши чіткої відповіді, Ігор Гузь утримався від голосування за проект рішення. Хоча його голос не був вирішальним. А пізніше Куц підтвердив, що зменшення асигнування викликане «життєво-виробничою необхідністю».

«Волинський інформаційний портал ОnLine»


Попередня новинаЧому Фронт Змін? Наступна новинаКлімчук vs Гузь: обмінялися люб’язностями