Нещодавно за участю кандидата у народні депутати від Об’єднаної  опозиції «Батьківщина» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» по виборчому округу №21 Ігоря Гузя відбулися установчі збори Громадської ради Ковеля, яка була створена задля захисту інтересів громади міста. До неї увійшли найактивніші представники громадських, політичних, релігійних об’єднань Ковеля.

Мета такої ради, в першу чергу – донести до центральних та місцевих органів влади громадську думку щодо шляхів розвитку культурної, громадської, економічної сфер міста Ковеля та вплив на органи місцевої влади задля задоволення потреб громади.

На перших зборах новообраної ковельської Громадської ради було затверджено керівні органи. Так, після тривалого обговорення обрали співголів Громадської Ради – члена ради Ковельської організації «Союз українок» Хотинську Марію Андріївну, екс-начальника залізничного депо Бачука Богдана Петровича, бувшого депутата Ковельської районної ради Музичука Юрія Никандровича і голову братства ветеранів ОУН-УПА Осіюка Володимира  Костянтиновича.

На засіданні Громадської ради були присутні: Любчук Михайло (керівник виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина», депутат Ковельської міської ради), Дружинович Сергій (голова молодіжного фонду «Наше майбутнє»), Полякова Алла (голова Ковельської організації «Союз українок»), Крецул Василь  (голова Ковельського відділення «Всеукраїнського об’єднання ветеранів»), Марцелюк Анатолій (начальник цеху в ПП «Будма»), Лавренко Яків (голова Ковельської організації Народного Руху України), Скоклюк Степан (журналіст газети «Вісті Ковельщини»), Александрук Анатолій (протоієрей, благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП), Зінчук Борис (екс-керуючий справами ковельської міської ради), Ткачук Ігор (депутат Ковельської міської ради, директор загальноосвітньої школи №2 м.Ковеля), Семенюк Юрій (директор ПП «Юкон»), Лічман Галина (керівник організації жіночого крила Фронту Змін), Попічко Віталій (викладач Ковельського медичного коледжу).

Участь у роботі Громадської ради також взяв кандидат у народні депутати від Об’єднаної  опозиції «Батьківщина» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» по виборчому округу №21 Ігор Гузь. Він зазначив, що існування такої ради буде позитивом для розвитку міста. Адже це – європейська практика, коли громадськість впливає на владу для вирішення тої чи іншої нагальної проблеми.

«Мені дуже приємно, що у Ковелі є такі активні люди як ви, котрим не байдуже життя міста. Сьогодні я, як кандидат у народні депутати, проводжу зустрічі у дворах під час яких з’ясовується, що люди не знають як і до кого звернутися зі своїми проблемами і така рада буде ще одним механізмом впливу на владу для вирішення проблем простих ковельчан. Тому створення такого об’єднання дійсно є актуальним в цей час. Зі своєї сторони, запевняю, що буду всіляко підтримувати та сприяти роботі Громадської ради», – заявив Ігор Гузь.

Під час засідання громадської ради постало питання про те кого громадські активісти хотіли б бачити народним депутатом від міста Ковеля.  Після активного обговорення, рада одностайно вирішили підтримати єдиного кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігоря Гузя.

Також члени ради закликали усіх небайдужих ковельчан долучитися до роботи громадської ради. Свої пропозиції можна подавати за адресою м. Ковель, бульвар Лесі Українки, 11, тел.. (03352) 5-24-00.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь уже провів зустрічі із понад тисячею ковельчан + ФОТО Наступна новинаІгор Гузь: «Влада свідомо не реагує на проблему Велимченської лікарні!»