Юрій Луценко в інтерв’ю з-за грат закликав підтримати кандидата у народні депутати України Ігоря Гузя, як одного з тих, що зможе організувати нову революцію проти Януковича і його банди.

«Лідери революцій не призначаються на партійних зборах. У той же час, лідери революцій не обмежуються ні депутатським корпусом, ні тюремними ґратами. Революцію роблять українські «самашедші», які щиро вірять і діють без запасних аеродромів», – заявив лідер «Народної самооборони», екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в  першому короткому інтерв’ю після етапування до Менської колонії.  Про це пише інтернет-видання «Українська правда».

Юрій Луценко зауважив, що: «люди, до речі, це дуже добре відчувають і йдуть саме за такими лідерами. Хто ними стане – покаже час. Але знаю точно, що знакові особи Майдану, їх досвід та енергія знову будуть потрібні.»

Також назвав імена людей, які б «склали у парламенті революційну групу незалежних демократів». Серед них, зокрема, назвав і єдиного кандидата у народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя по виборчому окрузі № 21.

«Ще рано забігати наперед ЦВК у парламент, але саме така авторитетна група могла б допомогти і в об’єднанні опозиції й суспільства, і у формуванні широкого надпартійного руху за нового президента і нову систему влади», – зазначив Юрій Луценко.

До слова, Ігор Гузь завжди відзначався революційною діяльністю та активною громадянською позицією.  Ще у 2001 році був борцем із злочинною владою і став співкоординатором Волинського відділення Громадського комітету опору «За Правду!» та брав участь у акції «Україна без Кучми». Брав участь у Помаранчевій революції у 2004 році. А у 2010 році Ігор Гузь став ініціатором підписання декларації єдності демократичних сил в області.  Він і надалі продовжує боротись із окупаційним режимом.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь: «Влада свідомо не реагує на проблему Велимченської лікарні!» Наступна новинаАрсеній Яценюк та Олег Тягнибок закликали волинян підтримати кандидата у народні депутати Ігоря Гузя + ФОТО