6ctr6f-cgsДепутат Волинської облради Олександр Пирожик став першим заступником голови облради, а обранець громади Ігор Гузь – заступником голови. Про такий результат голосування 48 депутатів, які брали участь у «виборах», оголосив голова лічильної комісії, депутат Володимир Навроцький під час сесії облради.

За словами Навроцького, кандидатуру депутата від ВО «Свобода» Олександра Пирожика на посаду першого заступника підтримали 46 депутатів. Двоє депутатів не підтримали жодної кандидатури.

Депутат від ВО «Батьківщина» Ігор Гузь став заступником голови облради завдяки підтримці 41 обранця громади. Семеро депутатів не підтримали жодної кандидатури.

Нагадаємо, головою Волинської облради обрали депутата від ВО «Батьіквщина» Валентина Вітра.

Тож, керівництво облради стало повністю опозиційним.

«Ядро нової більшості свідчить про перезавантаження влади на Волині. Сподіваюся, що кількість депутатів у новому ядрі збільшиться», – прокоментував результати «виборів» Олександр Пирожик і пообіцяв працювати на благо волинян.

«Зроблю усе можливе, щоб волинська громада жила краще. Я ніколи не зраджую своїх ідеологічних переконань», – висловився Ігор Гузь.

ВолиньPOST


Попередня новина10 запитань Ігорю Гузю Наступна новинаБагато людей запитують то відповідаю: