Депутат Волиньради Ігор Гузь запропонував прокурору Волинської області Андрію Параці час від часу зустрічатися, аби обговорювати проблемні питання, пов’язані з майбутньою виборчою кампанією. Про це він повідомив під час чергового пленарного засідання 20-ої сесії облради 30 вересня.

На думку Ігоря Гузя, під час передвиборчої боротьби за крісло президента влада чинитиме «тиск» на опозицію, свободу слова та чинитиме утиски щодо права на мирні зібрання.

«В області і в країні буде розгортатися боротьба на користь одного з кандидатів та використовуватиметься адмінресурс», – переконаний депутат.

Тож, з огляду на це, Ігор Гузь запропонував Параці «схему».
«Щоб ми з вами зустрічалися для того, щоб могли в спокійній атмосфері обговорити такі факти», – пояснив депутат.

Мовляв, «діалог» потрібен, адже, на переконання Гузя, голова Волинської ОДА Борис Клімчук робитиме все можливе задля підтримки провладного кандидата і чинитиме тиск на Андрія Параку.

Прокурор Волині погодився на пропозицію обранця громади. «Я готовий зустрічатися майже щодня, якщо є така необхідність», – додав він.

Окрім того, Парака запевнив, що в прокуратури немає «жодного суб’єктивізму і політичних рухів». «Працівники прокуратури незалежні, поза політикою і поза партіями, і лише реагують на порушення закону», – зауважив прокурор.

ВолиньPost


Попередня новинаПочинають закручувати гайки... Наступна новинаПитання вирішують не на колегії, а в кабінеті губернатора, – депутат Волиньради