Як Ви напевне знаєте, декілька днів тому, екс-керівника волинської міліції Олександра Терещука призначили начальником Головного управління МВС у місті Києві.

Олександр Терещук це:

1. Десятки кримінальних справ, щодо активістів волинського Євромайдану. На мене особисто було відкрито три справи + як бонус носіння електронного браслета. Майя Москвич – 23-річна лідерка Національного Альянсу була під криміналом за перевернуті портрети пахана.

2. Співдія з тітушками колишнього губернатора Бориса Клімчука. Блокування приміщення Волиньради від опозиційних депутатів цієї ж ради.

3. Наказ працівникам місцевого спецпідрозділу “Сокіл” стріляти в протестуючих волинян світло-шумовими гранатами, після чого активісти взяли штурмом приміщення обласної міліції.

4. Це те, що написано у цій статті “Секс, наркотики, «самогубства» та інші особливості біографії Терещука”http://mediaavers.com/avers-pres/2014/02/28/seks,-narkotiki,-«samogubstva»-ta-іnshі-osoblivostі-bіografії-tereshhuka/

Кияни Вам безумовно повезло з очільником міліції, пора братися за вила…

А я сьогодні скористався нагодою і попросив заступника голови Адміністрації Президента, а це Геннадій Зубко передати позицію місцевих активістів для Арсена Авакова та Петра Порошенка. Геннадій пообіцяв це зробити… Чекаємо на кадрові висновки…

Прошу депутатів Київради взяти до уваги дану інформацію, Вам з цим жити) Готовий приїхати на засідання ради, на яке варто запросити пана Терещука та особисто інформувати Вас про всі злодіяння цього міліціонера.

РЕПОСТ!


Попередня новинаЗвільнити Олександра Терещука з посади очільника київської міліції!,-Ігор Гузь Наступна новинаПовернувся із пекла...