Рішенням центральних органів Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» з лав партії було виключено депутатів Волинської обласної ради Олександра Хоміча, Ігора Леха, В’ячеслава Рубльова,  Віктора Кобринчука та Олександра Кирильчука.

Причиною виключення депутатів було їх рішення увійти до групи «Патріоти Волині», головою якої є олігарх Степан Івахів, який став депутатом обласної ради будучи 5-им номером в списку Партії регіонів.

Те що депутати перебігли до групи Степана Івахіва – це є не що інше як зрада партії та виборців -  така думка очільників Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

В той час коли лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко перебуває в ув’язненні за свої політичні переконання депутати Олександр Хоміч, Ігор Лех, В’ячеслав Рубльов, Віктор Кобринчук та Олександр Кирильчук пішли в групу колишнього регіонала та мультимільйонера Івахіва, який і до сьогодні синхронно голосує із Партією регіонів в обласній раді.

На жаль, депутати-перебіжчики забули слова Юлії Тимошенко, які вона, в день Незалежності України, промовила до всіх Українців з-за грат в’язниці: «Одного не зробіть на 21-му році нашої незалежності – не залиште молоду країну сам на сам з клептократією, окупантами, диктаторами, не дайте собі права пристосуватися до їх рівня аморальності, не злякайтеся, не зрадьте себе і країну!».

На думку депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя, група «Патріоти Волині» ніякого відношення до патріотизму нашого краю не має. Це банальний передвиборчий крок Степана Івахіва, щоб  відвести увагу виборців від того, що він, донедавна, був членом Партії регіонів та фракції регіоналів у Волинській обласній раді. І покинув її лише напередодні виборів, за півтора місяці до дня голосування.

«На щастя, волиняни мають хорошу пам’ять і, тому всі ці маніпуляції Степана Петровича не матимуть ніякого ефекту. Всі добре пам’ятають якій партії останні два роки служив Івахів і до чого ця партія привела Україну і Волинь – до краху і зубожіння простих людей. Хоча сам Степан Петрович за роки незалежності став мультимільйонером», – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь зустрівся із парафіянами УПЦ КП міста Ковеля Наступна новинаПредставники виборчого штабу Ігоря Гузя зустрілися із офіційним спостерігачем зі Сполучених Штатів Америки