Виборча кампанія входить у свою завершальну стадію – до дня голосування залишилося менше трьох тижнів. Вже визначилися фаворити перегонів. За даними соціологічного опитування Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» – лідером симпатій виборців є кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь, за якого готові проголосувати понад 41,2% опитаних, тоді як за основних конкурентів Степана Івахіва та Івана Смітюха відповідно – 21, 3% та 17,4% виборців.

Як бачимо кандидат від опозиції Ігор Гузь значно випереджає інших кандидатів. Очевидно саме тому за останні кілька тижнів почали масово з’являтися замовні та брехливі агітаційні матеріали проти кандидата від «Батьківщини». Ці матеріали зазвичай виходять анонімно, хто їх автор і хто замовник не відомо, а це є прямим порушенням закону про вибори. Але той факт, що ці брехливі матеріали не викликають зацікавлення правоохоронних органів говорить про те, що ниточки ведуть до представників нині діючої влади. Хто із кандидатів в народні депутати ставленик влади здогадатися не важко. Степан Івахів неодноразово заявляв, що має дружні стосунки із головою Волинської облдержадміністрації, а депутатом обласної ради він став по списку Партії регіонів.

Цинізм із яким невідомі автори ллють брехню проти Ігоря Гузя вражає. Вони не зупиняються ні перед чим, жодні моральні принципи їм  не відомі. Особливо  активно такі матеріали з’являються в агітаційній брошурі «Чесна Волинь», яка називає себе голосно – «газета». Це видання опустилося до того, що вже публікує брехливі опуси про батьків Ігоря Гузя. За які кошти існує ця «газета», яка розповсюджується безкоштовно, хоча в її штаті працює аж шість працівників, які отримують пристойну заробітну плату здогадатися не важко. Політичні експерти пов’язують «Чесну Волинь» із олігархом та кандидатом в народні депутати Степаном Івахівим. Опосередковано це підтверджується тим, що зареєстровано видання було 6 червня лише за 4,5 місяці до виборів і саме тоді Степан Івахів почав активно вести свою виборчу кампанію в 21-му виборчому окрузі.

Активно в оббріхування Ігоря Гузя включилися і комуністи, які розповсюджують агітки та друкують замовні статті в районних газетах, звинувачуючи кандидата у всіх смертних гріхах. Позиція комуністів зрозуміла – вони в коаліції із Партією регіонів, тому їх бісить те, що кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь впевнено лідирує у виборчих перегонах.

«Я закликаю усіх волинян бути пильними і не вірити тій брехні яку про мене пишуть прихильники Партії регіонів і комуністів. Вони намагаються очорнити мене, як свого часу обливали брудом нашого лідера Юлію Тимошенко. Але я знаю, що волиняни мудрі та розумні і тому олігарх та його штатні «писаки» не зможуть задурманити їх розум брехливими публікаціями про мене та Юлію Тимошенко», – заявив Ігор Гузь – кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаСтепан Івахів та його оточення погрожує активістам «Батьківщини» Наступна новинаБорис Клімчук тисне через суд на опозиційного кандидата Ігоря Гузя + ДОКУМЕНТ