У виборчому окрузі № 21 члени обласної виборчої комісії вже понад добу не розглядають скаргу кандидата в народні депутати України Ігоря Гузя та тиснуть на членів дільничної комісії.

31 жовтня кандидат до окружної виборчої комісії в 21-му виборчому окрузі надійшла скарга на неправомірні дії членів дільничної комісії № 071014, що знаходиться в місті Ковелі. Офіційний спостерігач від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» під час підрахунку голосів помітив, що члени комісії переклали велику кількість бюлетенів із стопки за Ігоря Гузя до стопки іншого кандидата.

Попри те що є очевидний факт фальсифікування результатів виборів, члени окружної комісії не поспішають розглядати цю скаргу. Більше того вони чинять тиск на членів дільничної комісії на якій відбувся інцидент, вимагаючи їх засвідчити, що, мовляв, такого факту не було.

«Затягування процесу розгляду скарг свідчить про те, що комісія намагається оголосити підсумковий протокол голосування без задоволення поданих мною скарг. Я вважаю що окружна комісія працює не об’єктивно із численними порушеннями закону, що значно впливає на кінцевий результат виборів у 21-му окрузі», – заявив кандидат в народні депутати України Ігор Гузь.

Прес-служба кандидата в народні депутати України Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь: "Я не бачу іншого варіанту, аби привернути увагу до ситуації з виборами" Наступна новинаСтаровижівський суд не задовільнив позов опозиційного кандидата Ігоря Гузя