Сьогодні, 1 листопада, відбулося судове засідання у Старій Вижівці за позовом кандидата у народні депутати України Ігоря Гузя.

Ігор Гузь звернувся до суду із вимогою визнати вибори недійсними на виборчій дільниці у селі Любохини Старовижівського району.

У позовній заяві йшлося, що у  день голосування на дільниці  № 070856 представник ДВК не впустив на виборчу дільницю офіційного спостерігача від кандидата у народні депутати Ігоря Гузя. Спостерігач та журналісти, які були присутні під час інциденту склали акт про протиправні дії зі сторони члена дільничної комісії.

Під час розгляду справи, в якості свідків заслухали голову та членів тієї дільничної комісії, які постійно путалися у своїх показах.  Довіреній особі кандидата Ігоря Гузя Павлу Данильчуку суддя не дозволив дати пояснення стосовно справи, лише опитав журналістів, які були свідками цього правопорушення.

Позовну заяву Ігоря Гузя Старовижівський районний суд не задовільнив.

«Як ми бачимо, влада аж ніяк не хоче реагувати на порушення: ОВК досі не розглядає мої скарги та затягує свідомо час і також  в підтвердження сьогоднішній суд, де є очевидне порушення по якому не прийнялося об’єктивне рішення»,  – прокоментував Ігор Гузь.

 Прес-служба кандидата в народні депутати України Ігоря Гузя


Попередня новинаЧлени ОВК № 21 тиснуть на членів дільничної комісії Наступна новинаІгор Гузь: "Клімчук та Башкаленко повинні сидіти за гратами!"