12 червня мешканці будинку, в якому в неділю обвались перекриття зустрілися із депутатами Луцької міської та Волинської обласної рад, які представляють Об’єднану опозицію «За Батьківщину» та ВО “Свобода”.

Близько п’ятдесяти мешканців злощасного будинку завітали на круглий стіл присвячений обговоренню програми Об’єднаної опозиції. Під час зустрічі вони висловили свої побоювання відносно свого життя та здоров’я. Справа в тому, що із будинку відселили лише мешканців під’їзду, який був зруйнований, а решті жителям 3-х  під’їздів альтернативне житло не надали. За словами міської влади ці квартири безпечні для життя. Проте люди заявляють, що за останні два дні в стінах та стелі квартир утворилися щілини і постійно відчувається вібрація. Мешканці вимагають визнати їх будинок аварійним та непридатним до життя та надати їм інше житло.

Вислухавши скарги людей, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь закликав мешканців прийти на найближчу сесію міської ради, що відбудеться 13 червня та оприлюднити свої вимоги перед міським головою та всім депутатським корпусом. «А окрім того ми – опозиція – будемо вимагати від правоохоронних органів розібратися хто винен в тому що будинок обвалився. Якщо це відбулося внаслідок незаконного перепланування приміщення магазину на першому поверсі, то необхідно притягнути до відповідальності тих посадовців, які давали дозвіл на такі роботи. Це необхідно щоб подібні трагедії більше ніколи не відбувалися», – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаВибори у Франції: мажоритарна система обслуговування політичних велетнів Наступна новинаГазета «Слово Волині» не написала жодного слова про скандальну зустріч з Ігорем Гузем