Приводом виходу Ігоря Гузя з партії «Єдиний Центр» стали припущення депутата облради про те, що волинські ЄЦ на прийдешніх виборах Президента України підтримуватимуть не Віктора Ющенка. Як відомо, 18 вересня на сесії Волинської обласної ради Ігор Гузь оголосив про свій вихід із депутатської групи «Єдиний Центр» у зв`язку із виходом із партії «Єдиний Центр».

Свій крок Ігор Гузь пояснив тим, що якщо на початку політична структура підтримувала Віктора Ющенка, «то на сьогодні керівництво партії відійшло від цієї лінії і, можливо (є така підозра) підтримує Віктора Януковича», − повідомили у громадському прес-центрі «Волинський вибір-2010».

«Це абсолютно суперечить моїм переконанням. Але при тому я залишаюсь у хороших стосунках з членами місцевої команди. Я вісім років був позапартійним, і це не заважало нам спілкуватись»,– зазначив Ігор Гузь.

Припущення, яке з’явилося на сайті «Перець по-ковельськи» щодо вірогідності очолення волинського КУНу, пан Гузь категорично відкинув: «Я розумію, що хлопцям треба про щось писати, але інформація зі стелі знята. Навіть якщо і буде така пропозиція, я не погоджуся. З ряду причин, про які не хочу зараз говорити».

Щодо того, чи буде Ігор Гузь підтримувати іншу політичну силу, то швидше ні. На сьогодні він очолює досить потужну організацію, яка, за словами пана Ігора, «може стартувати як окрема політична сила». Принаймні, в місцевих виборах вона братиме активну участь.

Волинська правда


Попередня новинаІгор Гузь закликає до революційних кроків боротьби із хабарництвом у вишах Наступна новинаІгор Гузь: Волинські студенти можуть спробувати «парламентського хліба»