Переможці конкурсу «Студент року – 2009» побувають на екскурсії у Верховній Раді України. А дехто отримає навіть змогу стажуватися в українському парламенті. У Луцькраді, яка є одним з організаторів, уже домовилися про це з віце-спікером парламенту Миколою Томенком.

В екскурсії зможуть взяти участь усі переможці – запевняють організатори. А от скільки студентів  буде стажуватися у ВР, і скільки часу воно триватиме – поки вирішується.

«Програма стажування у Верховній Раді розрахована на півроку. Не кожен студент зможе на такий термін поєднати навчання і стажування.

Але у місцевих органах влади вони точно будуть мати змогу пройти стажування», –  каже начальник відділу у справах сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики і спорту Луцькради Ігор Гузь.

Цьогорічний конкурс «Студент року «Волинь» – 2009» буде ювілейний, десятий. Номінацій буде дев’ять, як і у попередні роки. Проте, до умов конкурсу додали кілька нововведень.

«Студенти коледжів, технікумів будуть змагатися на рівні з представниками «вишів».  А номінація «Студент середньо-спеціального навчального закладу» перейменована у «Студент професійно-технічного навчального закладу», де будуть оцінювати здобутки учнів волинських ВПУ та ПТУ», – розповіла заступник директора департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради, голова Молодіжної ради Луцька  Ольга Коритнєва.

Окрім того, всі учасники конкурсу крім анкетування повинні будуть пройти співбесіду з членами журі. На думку організаторів, це дозволить об’єктивніше оцінити конкурсантів. Співбесіди відбуватимуться у довільній формі. Наразі ще не відомо, хто буде в складі журі, але Ігор Гузь запевнив, що ці люди будуть фахівцями своєї справи.

Збір анкет триватиме з 2 по 17 грудня. Фінал конкурсу відбудеться 24 грудня 2009 року у Палаці культури міста Луцька. Організатори запевнили, що конкурс «Студент року «Волинь» – 2009» відбудеться за будь-яких умов.

 

Волинські новини


Попередня новинаЄЦ підтримуватиме на виборах Януковича, − підозрює очільник «НацАльянсу» Наступна новина Ігор Гузь: Президент повинен надати Степану Бандері звання Героя України!