13 січня в м. Луцьку відбулась прес-конференція Голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національний Альянс» Ігоря Гузя та керівника її обласного осередку Андрія Бокоча. Предметом зустрічі з журналістами було висвітлення позиції активістів Національного Альянсу до урядової кризи в державі та, так званої, газової війни з Росією.

Зокрема, що стосується непорозумінь між Росією та Україною стосовно постачання газу, було зазначено, що встановлена ціна 95 доларів є прийнятною для української сторони. І Україна в цій ситуації вийшла переможцем. Ігор Гузь відзначив важливість того, як український уряд та Президент відстоювали інтереси нашої держави – це було зроблено гідно та на високому дипломатичному рівні.

Прийняття парламентом рішення про відставку уряду Юрія Єханурова, представники Національного Альянсу трактують як зраду національних інтересів. І якщо позиція представників Комуністичної партії, Народної партії, СДПУ(о), Партії регіонів була цілком передбачуваною, то голосування «за» членів Блоку Юлії Тимошенко стало несподіваним і продемонструвало відданість інтересам власної політичної сили за рахунок національних інтересів.

Андрій Бокоч окреслив подальші кроки Національного Альянсу та наголосив на готовность свідомих молодих людей відновити функціонування майдану, як єдиного способу захистити інтереси народу. Національний Альянс, як організація помаранчевої молоді, буде готова до мобілізації молодих людей для подальших рішучих і радикальних дій заради збереження відстояних на майданах ідеалів та забезпечення гідного майбутнього для своєї країни.

Інформ-відділ Волинської обласної організації

«Національний Альянс»


Попередня новинаІгор Гузь: Лучани мають знати про джипи і шкіряні крісла Наступна новинаГолова Національного Альянсу подає до суду на Луцького мера