Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь стверджує, що громадянин Олександр Башкаленко незаконно займає кабінет у приміщенні Волинської обласної ради. Про це Гузь заявив 21 квітня під час засідання колегії Волинської обласної ради.

За словами Гузя, він під час сесії Волинської облради 27 квітня подасть депутатський запит на ім’я прокурора Волинської області Андрія Гіля та голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка. Депутат стверджує – за його інформацією, громадянин Башкаленко впродовж трьох тижнів незаконно займає кабінет одного з заступників голови ОДА (де свого часу працював Василь Байцим). Також Олександр Башкаленко впродовж цього часу користується оргтехнікою, телефонами тощо.

Гузь стверджує – хоча була озвучена інформація про те, що Олександр Башкаленко став першим заступником губернатора, проте офіційного підтвердження цьому немає. Указу про таке призначення досі немає – Ігор Гузь моніторить сайт Президента. Депутата цікавить: якщо Башкаленка «вселили» у цей кабінет, то у якій ролі.

Натомість голова фракції Партії регіонів у Волинській облраді Петро Пронь зіронізував, що у нього була ідея розширити свою фракцію за рахунок депутата Гузя (який належить до фракції «Наша Україна» – ВІП) та інших. Своєю чергою Олександр Башкаленко вказаний кабінет насправді орендує, – стверджує регіонал. Гузю він порадив займатися корисними справами, зокрема вирішенням проблем паралімпійців.

Коли журналісти зайшли у приймальню вказаного Ігорем Гузем кабінету і поцікавилися, чи є Олександр Башкаленко, там відповіли: «Його сьогодні не буде». Щоправда, табличка біля входу у кабінет і досі порожня.


Попередня новинаІгор Гузь: Земля навколо Світязя роздається кримінальними методами, і про це всі знають Наступна новинаІгор Гузь вимагає під час сесії облради заслухати представника МВС щодо статистики злочинів «алкогольного» спрямування