фото (11)У неділю 27 липня депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, обраний по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 27, разом із головою Старовижівської районної адміністрації Анатолієм Лавренюком та заступником голови Старовижівської районної ради Василем Романюком із робочим візитом  відвідали 8 населених пунктів Старовижівського району.

Зокрема  Брідки, Мельники, Рудка, Хотивель, Нова Вижва, Лісняки, Паридуби, Смідин.

Усіх селян хвилює   нещодавне  розповсюдження військкоматом  близько тисячі повісток для чоловіків, що проживають у Старовижівському районі. При тому, що на даний момент в зоні АТО служить всього 60 старовижівчан…

Населення проти чергової хвилі мобілізації та хоче отримати від влади відповіді на наступні питання:

1.Чому сини нардепів не служать і чому самі нардепи не на фронті?

2. Чому той хто має гроші може “відмазати” свою дитину?

3. Чому відправляють на фронт хлопців без бронежилетів та касок?

4. Чому чоловіки зі Сходу, яких ми приймаємо як біженців, пересиджують тут, а волиняни воюють там?

5. Чому ніхто нічого не пояснює, не приїжджає і не веде діалогу з населенням?

фото (18)Жителі села Брідки просять владу посприяти у встановленні двох лежачих поліцейських на центральній дорозі,а також допомогти у створенні дитячого майданчика.

фото (9)

У селі Мельники необхідно відремонтувати міст, який сполучає  Мельники та Брідки. Також місцеві жителі скаржаться, що вже кілька років невідомі особи нелегально вивозиться пісок із місцевого кар’єру.

фото (7)

У селі Рудка є проблема із недостатньою кількістю перевезень  громадським транспортом по маршруту “Ковель-Яревеще”. Перевезення здійснюються лише три рази на тиждень у понеділок, середу та п’ятницю. У інші дні тижня люди не мають змоги потрапити ні у місто Ковель ні до районного центру Старої Вижви.

 Також селяни просять владу терміново припинити інформаційну війну.

фото (12)

Жителів села Смідин хвилює питання захищеності та контролю кордону Волинської області із Білоруссю та загроза вторгнення окупанта.

Також піднімалося питання, яке стосується біженців зі Сходу України. Селяни  просять владу приймати та допомагати за державні кошти, лише жінок та дітей.

фото (2)

Всі ці проблемні питання зафіксовані депутатом і прийняті до роботи.

Першочергово Ігор Гузь донесе до діючої влади запитання та погляди людей стосовно нової хвилі мобілізації та основні проблеми регіону,  із якими звернулися Старовижівчани.

Проте через складну ситуацію на Сході України, окремі проблеми округу можна буде вирішувати лише із  наступного  року,  заклавши  у бюджет 2015 року відповідні кошти .

фото (15)

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя

 


Попередня новинаПовернувся із пекла... Наступна новинаЧат-конференція з Ігорем Гузем