Екс-кандидат у народні депутати по Ковельському виборчому округу №21 Ігор Гузь на 13-ій сесії Волинської облради озвучив депутатський запит про відставку керівництва області через провал влади на виборах та методику фальшування результатів голосування.

«Ви причетні до тиску на окружні і дільничні виборчі комісії, – звернувся депутат Волинської облради Ігор Гузь до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та керівника Партії регіонів у Волинській області Олександра Башкаленка. – Ви маєте відповідати за той безпорядок, який ви організували в області. Ми фіксуємо кожне порушення з вашого боку і ви будете відповідати».

 Також колишній кандидат у нардепи, який програв вибори місцевому бізнесмену-мільйонеру Степану Івахіву звернув увагу на те, що Партію регіонів в області підтримали лише 12% виборців.

«Чи підете ви у відставку, як люди, яких не підтримує 88%», – запитав Ігор Гузь. Також опозиційного депутата обласної ради обурило те, що влада задіяла ганебний інструмент тиску на людей. Так, Ігор Гузь розповів, що членів ДВК та ОВК вчили методиці фальсифікацій, змушували журналістів районних газет писати оди про кандидатів від влади.

«Я від імені 72 % виборців, які проголосували за демократичні сили заявляю: ви повинні відповідати за “безпредєл”. Якщо ви думаєте, що опозиційні сили забудуть вам це, то ви помиляєтесь. Я сумніваюсь , що ви досидите на цьому місці до 2015 року», – погрозливо сказав Ігор Гузь.

Проте його депутатський запит підтриманий не був.

Вголос


Попередня новинаСтаровижівський суд не задовільнив позов опозиційного кандидата Ігоря Гузя Наступна новинаІгор Гузь: «Дякую виборцям за підтримку!»