В неділю, 25 квітня пройшла конференція Волинської обласної організації політичної партії „За Україну!”. Участь в її роботі взяв лідер партії В’ячеслав Кириленко. Делегати обговорили політичну ситуацію, обрали керівні органи та ухвалили заяву. Головою Волинської обласної організації партії „За Україну!” обрали депутата облради, Ігоря Гузя.

У своїй заяві Волинська організація підтримала формування Національного руху опору з протидії антиукраїнським планам нової влади та закликала Верховну Раду не допустити ратифікації харківських угод про перебування Чорноморського флоту РФ. З привітанням до учасників конференції звернувся голова Волинської УНП Сергій Годлевський.

Лідер партії „За Україну!” В’ячеслав Кириленко зауважив, що конференція Волинської обласної організації пройшла в таку пору, коли всі українці стурбовані здачею Криму та можливою ратифікацією угод щодо базування Чорноморського флоту. „Волиняни цим стурбовані і Волинська організація буде далеко не останньою у боротьбі проти реалізації „харківського пакту”. А ця боротьба розпочнеться вже наступного тижня, коли нова влада планує ратифікувати цей документ в парламенті”, – підсумував Кириленко.

„Має прийти нова націонал-демократія з новими ідеями і повним переформатуванням, – наголосив лідер партії В’ячеслав Кириленко, – На Волині цією новою національною демократією є партія „За Україну!”. „Нова національна демократія – це не тільки декларування правильних гасел, а понад усе – результативна дія, – підкреслив Кириленко, – Не слова, а дія згуртує патріотів”.


Попередня новинаІгор Гузь закликає волинських депутатів виступити проти ратифікації угоди про перебування в Україні Чорноморського флоту Наступна новинаВолинська обласна рада виступила із зверненням до Верховної Ради України про денонсацію угоди про перебування в Україні Чорноморського флоту