Депутат Волинської обласної ради, голова Волинської обласної організації партії «За Україну!» Ігор Гузь на черговій сесії озвучив звернення про відміну ратифікованої Верховною Радою України 27 квітня угоди між Україною та Росією про продовження дислокації на території нашої держави Чорноморського флоту.

Нову політику влади чітко проілюструвала ситуація з голосуванням про розгляд звернення та його підтримку, в процесі якого частина депутатів просто не була присутня на засіданні, а ще частина – не підтримала консолідований виступ більшості депутатів. Лише з п’ятого разу рішення про підтримку обласною радою звернення, завдяки активній позиції керівника волинської організації партії «За Україну!» Ігоря Гузя та інших депутатів, вдалося проштовхнути.

«Події як в обласній, так і Верховній Раді України свідчать про одне – в нашу державу, в життя українців повертаються часи тиску, нівелювання свободи слова та політичних свобод суспільства. На сьогоднішній день ми повинні відстоювати до кінця кожен сантиметр української землі та кожен пункт національних інтересів України!», – прокоментував подїі Ігор Гузь.


Попередня новинаІгор Гузь очолив Волинську обласну організацію партії „За Україну!” Наступна новинаЗа Україну!