Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь ініціює звернення представницького органу Волині до Президента України, аби Степану Бандері присвоїли звання Героя України. Про це 15 грудня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму розповів сам депутат.

За його словами, під час найближчої сесії облради депутати розглядатимуть питання щодо написання листа Президенту України із зверненням присвоїти Степану Бандері звання Героя України. «Якщо Шухевича визнали героєм, то чому б Бандеру також не визнати?», – висловив свою думку Ігор Гузь. Бандера символ Української Нації і призвання сьогоднішньої влади полягає у тому аби визнати його Героєм України.

Також під час засідання комісії розглядали звернення народного депутата України щодо проекту великого Державного Герба України. Члени комісії вирішили утриматися, оскільки, як пояснив Ігор Гузь, у новому запропонованому варіанті «багато радянського та совкового».


Попередня новинаІгор Гузь: Волинські студенти можуть спробувати «парламентського хліба» Наступна новинаМолдовські замітки