22 липня у Старій Вижівці відбулися урочистості з нагодиі 68-ї річниці визволення селища від військ нациської Німеччини.

У центрі селища біля обеліска слави зібралися ветерани та всі небайдужі старовижівчани. Хто згадати минуле, а хто вшанувати пам’ять загиблих під час Другої світової війни. На урочистості завітав і депутат Волинської обласної ради, заступник керівника обласного виборчого штабу ВО «Батьківщина» Ігор Гузь.

Виступаючи перед старовижівчанами, Ігор Гузь зазначив, що цей день насамперед є днем пам’яті і скорботи за нашими батьками та дідами, які загинули в ті страшні роки. «Під час Другої світової війни поклали голови мільйони українців, тому сьогодні я закликаю помолитися за них та згадати про їхній подвиг в ім’я незалежності України», – заявив Ігор Гузь.

Депутат подякував ветеранам, що були присутні на заході за їхню самопожертву та побажав їм міцного здоров’я. Після виступу Ігор Гузь разом з керівником районного виборчого штабу ВО «Батьківщина» Володимиром Бліновим поклали вінок до пам’ятника загиблим воїнам-визволителям селища у роки війни.


Попередня новинаАндрій Парубій: «Таких як Ігор Гузь не вистачає у Верховній Раді» Наступна новинаІгор Гузь: «Обласна рада додатково виділить понад 5,4 млн. гривень для Поліської зони Волинської області»